Tubulaturi din tabla zincata

Atelierul nostru este dotat cu echipament specializat pentru realizarea de confectii metalice diverse. Printre acestea se remarca:

- tubulaturi pentru ventilatie;

- reductii, burlane, virole, coturi, bifurcatii, T-uri;

- cutii, casete, accesorii din tabla;

Permanent avem in stoc tabla zincata, neagra si inox de diferite grosimi si incercam onorarea comenzilor in cel mai scurt timp!

Pentru orice sugestie, intrebare sau oferta de pret va raspundem rapid prin trimiterea unei solicitari direct pe Whatsapp!

Burlan din tabla

Diferite diametre, lungimi, grosime de tabla si material. Imbinare prin sudura, aftuire, nituire sau cu zig tip mama-tata.

Coturi din tabla

Se pot realiza din 3,4,5 sau mai multe segmente. Imbinare cu falt, prin sudura sau nituri. Unghiuri la 45, 90, 135 de grade sau conform cerintei dumneavoastra.

Reductii

Reductii de la rotund la rotund sau de la patrat la rotund. Imbinare cu sudura sau falt

Tubulatura zincata

Tubulatura patrata sau dreptunghiulara, diferite lungimi si grosime de tabla. Imbinare cu sudura sau cu falt.

Pentru a va oferi o experienta cat mai placuta cu site-ul nostru suntem nevoiti sa utilizam cookies. Puteti vizualiza politica de confidentialitate aici.

Autentificare

Meniu

  • Depozit materiale de constructii 

   Comercializam o gama variata de materiale pentru constructii si articole de feronerie:

   • tevi rectangulare si rotunde;
   • tabla neagra, zincata si colorata de multiple grosimi;
   • plasa sudata si fier beton.

  • Comercializam o gama variata de articole de bricolaj: patenti, ciocane, trafaleti, surubelnite, rulete, dalti, manusi, ochelari de protectie, si multe altele! Va asteptam in Magazinul nostru Zainea Com din zona Garii, Buzau

  • Depozit cu stoc permanent de materiale pentru constructii, fier beton de diferite diametre, teava rotunda si rectangulara, tabla cutata zinacata si maro, tigla metalica Bilka si accesorii, plasa sudata si multe altele.
   Va asteptam la depozitul nostru din Zona Industriala, Buzau, in spatele Liceului Tehnic.