Produse proprii Contine 34 produse.

pe pagina
Se afiseaza 1-12 din 34 articole
 • Dimensiunea standard a ochiurilor este de 50mm dar poate fi realizată la comandă cu ochiuri de 20mm, 60mm sau 70mm. Grosimea sârmei din care se poate realiză este cuprinsă între 1.6mm si 2.5mm. Înalțimile standard sunt: 1.2m, 1.5m, 1.7m și 2m. *La comandă se pot face și cu alte dimensiuni.

 • Burlanele au diametrul redus la unul din capete pentru a putea fi îmbinate cu usurința. Sunt realizate din tablă neagră cu grosimea de 0.35mm. Diametrul burlanelor de sobă este de 120mm. Lungimea standard este de 1m, dar pot fi realizate cu lungimi de până la 4m. *La comandă se pot realiza și cu alte diametre, lungimi sau grosimi de tabla.

 • Coturile pentru burlanele se folosesc atunci când trebuie schimbată direcția traseului pentru evacuarea fumului cu 90°. Unul din capete este lărgit pentru o îmbinare usoara. Sunt realizate din tablă neagra cu grosimea de 0.35mm. Diametrul coturilor este de 120mm.

 • Sunt utilzate la confecționarea panourilor de gard. In funcție de necesități pot fi confecționate din tablă zincată, vopsită sau neagră, ascuțite sau drepte. Pentru montare se vor folosi șuruburi autoforante sau pop-nituri.

 • Jgheaburile sunt principalele elemente ale unui sistem de scurgere. Sunt realizate din tablă zincată sau vopsită cu grosimea de 0.35mm. Dimensiunea jgheaburilor este de 120mm.

 • Se folosesc în momentul în care este necesară schimbarea direcției jgheabului cu 90°. Sunt realizate din tablă zincată sau vopsită cu grosimea de 0.35mm. Dimensiunea jgeabului este de 120mm.

 • Se folosesc la îmbinarea jgheaburilor cu burlanele. Sunt realizate din tablă zincată sau vopsită cu grosimea de 0.35mm. Dimensiunea jgeabului: 120mm. Dimensiunea burlanului: 100mm. Pentru montajul acestei îmbinari este necesara decuparea jgheabului pentru a permite scurgerea apei. *La comandă se pot realiza și cu alte dimensiuni, sau grosimi de tablă..

 • Burlanele au diametrul redus la unul din capete pentru a putea fi îmbinate cu usurința. Sunt realizate din tablă zincată sau vopsită cu grosimea de 0.35mm. Diametrul burlanelor de jgheab este de 100mm. Pentru montaj sunt necesare colierele pentru jgheab. Burlanele sunt vândute la lungimi de 1, 2, 3 si 4m. *La comandă se pot realiza și cu alte diametre,...

 • Se folosesc în momentul în care este necesară schimbarea direcției burlanului cu 72°. Sunt realizate din tablă zincată sau vopsită cu grosimea de 0.35mm. Dimensiunea burlanului este de 100mm. *La comandă se pot realiza și cu alte diametre, unghiuri sau grosimi de tablă..

 • Cea mai importantă utilizare a tablei cutate este acoperirea cladirilor civile și industriale. Dimensiunile utile standard ale tablei cutate realiztă de noi este de 2000mmx800mm. Inalțimea cutei este H12. Grosimea tablei este cuprinsă intre 0.18mm și 0.5mm zincată sau vopsită roșu și maro.

 • Se folosesc la îmbinarea tablei cutate in zona coamei acoperișului. Pentru montare se vor folosi suruburi autoforante cu saiba cauciucata. O latură are dimensiunea 400mm. La comandă se poate face și altă dimensiune.

Se afiseaza 1-12 din 34 articole