Politica de confidentialitate


Aceasta politica de confidentialitate face parte integranta din Termenii si conditiile www.zaineacom.ro si se aplica datelor personale colectate prin intermediul domeniilor www.zaineacom.ro (denumite in continuare "Site") si operat de MTMARK GRUP S.R.L.

Activitatile de prelucrare a datelor cu caracter personal se desfasoara sub responsabilitatea Administratorul site-ului,in calitate de Operator.

Pentru utilizarea acestui Site este necesar sa citesti si sa accepti aceste reguli in totalitate. Utilizarea in continuare a Site-ului presupune ca esti de acord cu aceste reguli.

Date colectate la crearea de cont

Atunci cand folositi serviciile noastre procesam anumite date cu caracter personal precum: nume, prenume, e-mail, numar de telefon, date legate de interactiunea cu administratorul aite-ului, informatii standard de autentificare pe internet, tipul de browser si limba, timpii de acces si adresele site-urilor respective, informatii legate de calitatea si utilizarea Site-ului.

Furnizarea datelor personale catre Administratorul Site-ului este voluntara. Cu toate acestea, in functie de tipul de serviciu pe care doriti sa il utilizati, este posibil sa va oferim aceste servicii doar daca ne furnizati anumite date cu caracter personal, de exemplu, va putem procesa o comanda doar daca colectam date precum numele si prenumele, e-mail, datele de contact si/sau detalii livrare comanda.

Cookies

Pentru a gestiona Site-ul si pentru a facilita o navigare imbunatatita, administratorul site-ului sau furnizorii sai de servicii ar putea utiliza cookie-uri sau semnalizatoare web (imagini electronice care permit acestui site web contorizarea vizitatorilor care au accesat o anumita pagina si accesarea anumitor cookie-uri) pentru a colecta date agregate. Puteti obtine informatii suplimentare despre modul in care folosim modulele cookie si alte tehnologii de urmarire si modul in care le puteti controla in Politica de cookie-uri.

Acest site poate gazdui aplicatii social media sau diverse facilitati care va vor permite sa partajati continut cu alti utilizatori ("Aplicatii Social Media"). Datele cu caracter personal sau alte informatii pe care la oferiti Aplicatiei Social Media pot fi citite, colectate si utilizate de catre alti utilizatori ai acelei Aplicatii Social Media, asupra carora www.zaineacom.ro poate avea un control limitat sau niciun control. www.zaineacom.ro nu este responsabil pentru utilizarea, folosirea necorespunzatoare sau insusirea ilegala a oricaror date cu caracter personal sau alte informatii cu care contribuiti la orice Aplicatie de Social Media.

www.zaineacom.ro iti ofera control asupra datelor pe care le colecteaza, de pe site. Fiecare utilizator are posibilitatea de a dezactiva colectarea datelor personale legate de calitatea si utilizarea altor aplicatii, dar si de a dezactiva notificarile.

Scopul prelucrarii

Va informam ca datele personale pe care le furnizati catre www.electrop.ro sunt prelucrate in scopul oferirii, furnizarii si functionarii in conditii optime a site-ului, dar si in scopul dezvoltarii acestora. Astfel, www.zaineacom.ro va prelucra datele dumneavoastra pentru:

furnizarea produselor/serviciilor pe care le solicitati;
imbunatatirea modelelor comerciale si a ofertelor afisate bazate pe o intelegere a tiparelor ce descriu utilizarea site-ului;
gestionarea oportunitatilor de vanzare pentru www.zaineacom.ro;
crearea de oferte personalizate prin analiza preferintelor, a comportamentelor si a intereselor utilizatorilor pentru a putea obtine continutul vizat sau oferta de la www.zaineacom.ro;
imbunatatire performante site-ului si design-ului acesteia.
oferirea de recomandari personalizate.
informarea utilizatorilor privind situatia contului lor
informarea utilizatorilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite,
activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.
Dezvaluiri de date

Vom dezvalui datele dumneavoastra personale catre afiliatii nostri, sau terti pentru a va oferi o calitatea mai buna a serviciilor si pentru a ajuta la dezvoltarea acestora. De asemenea, putem oferi acces la date cu caracter personal, colaboratorilor nostri (serviciul de cloud, gazduire web, audit, plati, dezvoltare, mentenanta, marketing, emiterea de licente, generarea de certificate antivirus direct de producatori). Acestia vor avea acces la datele dumneavoastra doar in masura in care este necesar, in mod rezonabil, pentru a indeplini anumite sarcini in numele nostru. Afiliatii, colaboratorii, tertii nostri garanteaza ca datele cu caracter personal ale utilizatorilor sunt pastrate in siguranta, ca prelucrarea se face tinand cont de scopul prelucrarii si ca furnizarea acestora se face conform legislatiei aplicabile.

Dezvaluirea datelor cu caracter personal poate include transferuri de date cu caracter personal in strainatate, catre tari ale caror legi privind protectia datelor nu sunt la fel de cuprinzatoare ca cele ale tarilor din Uniunea Europeana. Atunci cand acest lucru este impus de legislatia europeana, transferam datele personale numai destinatarilor care ofera un nivel adecvat de protectie a datelor. In aceste situatii, daca este necesar, facem aranjamente contractuale suplimentare pentru a ne asigura ca datele dumneavoastra personale sunt in continuare protejate in conformitate cu standardele europene. Cu toate acestea, avand in vedere necesitatea transferului acestor date, in vederea finalizarii comezii, ne bazam pe consimtamantul acestuia pentru anumite tipuri de transferuri de date.

NOTA. In cazul licentelor, acestea pot fi livrate si in format electronic dar si sub forma de cutie, tichet, card de activare. Pentru a finaliza o comanda datele dvs. personale( nume, prenume, adresa de email, adresa, denumire societate, numar de angajati) trebuie sa fie operate de producatorul solutiei antivirus(in afara teritorului Romanaiei), distribuitorul oficial in Romania doar in scopul emiterii licentei.

Drepturile Utilizatorilor cu privire la datele cu caracter personal

Conform legislatiei aplicabile in materia protectiei datelor cu caracter personal, fiecare Utilizator beneficiaza de dreptul de a fi informat, dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unui proces individual automatizat, dreptul de a se adresa justitiei si de a cere daune pentru incalcarea drepturilor sale.

- Dreptul de a fi informat - in calitate de Utilizator al serviciilor oferite de Administratorul Site-ului, dorim sa ne asiguram ca veti primi intotdeauna informatii clare si transparente, usor de inteles si accesibilie cu privire la modul in care folosim datele dumneavoastra si despre drepturile pe care le aveti. Acesta este scopul prezentei Politici de confidentialitate. Pentru informatii suplimentare legate de datele cu caracter personal ale Utilizatorilor, va stam la dispozitie.

- Dreptul de acces- in temeiul acestui drept, fiecare Utilizator are posibilitatea de a obtine, in mod gratuit o solicitare pe an, printr-o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata, transmisa la adresa indicata in prezenta Politica de confidentialitate, confirmarea faptului ca datele care o privesc sunt sau nu prelucrate de operator, Prima furnizare de informatii se va face fara a percepe niciun fel de taxa. Daca veti mai avea nevoie de copii ale informatiilor deja furnizate, este posibil sa va percepem o taxa rezonabila tinand cont de costurile administrative de furnizare a informatiilor. Ne rezervam dreptul de a nu raspunde solicitarilor vadit neintemeiate, excesive sau repetate.

- Dreptul de interventie asupra datelor- orice Utilizator are dreptul de a solicita, in mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea totala sau partiala a datelor a caror prelucrare nu se poate face conform legii. NOTA: solicitarile privind stergerea datelor se vor realiza in masura in care nu vor genera costuri vadit disproportionale pentru Administratorul Site-ului si doar in cazul in care nu exista dispozitii legale contrare. Utilizatorii inteleg si accepta ca stergerea datelor lor personale va fi urmata de stergerea contului lor din sistem si de imposibilitatea de a accesa Serviciul oferit de catre Administratorul Site-ului. Dreptul de a rectifica datele care sunt incorecte, inexacte sau incomplete poate fi exercitat in mod direct la cerere. In cazul in care intampinati dificultati in exercitarea dreptului de interventie asupra datelor dumneavoastra va rugam sa ne contactati.

-Dreptul la restrictionarea prelucrarii- Utilizatorii au dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor cu caracter personal. Acest drept se aplica in circumstantele specific prevazute in Regulamentul general privind protectia datelor, si anume: Utilizatorul contesta exactitatea datelor pentru o perioada care sa permita Administratorului Site-ului, in calitate de operator, sa verifice corectitudinea datelor; prelucrarea este ilegala, iar Utilizatorul se opune stergerii datelor cu caracter personal si solicita restrictionarea utilizarii lor; Administratorul Site-ului, in calitate de operator, nu mai are nevoie de datele cu caracter personal pentru prelucrare, dar acestea sunt solicitate de catre Utilizator pentru stabilirea, exercitarea sau apararea unor pretentii legale; Utilizatorul s-a opus prelucrarii bazate pe motive legitime din partea Administratorului Site-ului, restrictionarea prelucrarii aplicandu-se pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale Administratorului Site-ului prevaleaza asupra celor ale Utilizatorului.

-Dreptul de opozitie- Utilizatorii au dreptul de a se opune in orice moment, printr-o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata, daca exista motive intemeiate si legitime, ca datele care il privesc sa faca obiectul unor prelucrari sau sa fie dezvaluite unor terti.

-Dreptul de a nu fi suspus unui proces individual automatizat.

-Dreptul de a se adresa justitiei- Fara a se aduce atingere posibilitatii de a se adresa cu plangere autoritatii de supraveghere (www.dataprotection.ro), Utilizatorii au dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de lege, care le-au fost incalcate.Utilizatorii care au suferit un prejudiciu in urma unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata ilegal, se pot adresa instantei competente pentru repararea acestuia. Ne puteti contacta in orice moment, folosind datele de contact de mai jos, inainte de a depune o plangere la autoritatea relevanta pentru protectia datelor.

De asemenea, va puteti adresa in scris, responsabilului cu protectia datelor, la adresa de e-mail office@zaineacom.ro

Cum ma pot dezabona?

www.zaineacom.ro poate notifica Utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul zilnic/ saptamanal, campanii si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Intrucat www.zaineacom.ro nu promoveaza SPAM-ul, utilizatorii au posibilitatea de a opta, in orice momente pentru stergerea adresei de e-mail din baza noastra de date.

Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

Puteti sa reveniti asupra preferintelor initiale in orice moment. Astfel, daca nu mai doriti sa primiti informatii de marketing prin e-mail sau doriti sa va reactualizati lista de preferinte, urmati optiunile de dezabonare din partea de jos a fiecarui e-mail.

Daca intampinati dificultati in procesul de dezabonare, nu ezitati sa ne contactati la office@zaineacom.ro si sa furnizati categoriile de e-mailuri de la care doriti sa va dezabonati.

Protectia datelor

www.zaineacom.ro se supune masurilor tehnice si de siguranta impuse de legislatia in vigoare pentru a proteja datele personale ale Utilizatorilor impotriva accesului neautorizat. www.zaineacom.ro se asigura in permanenta, prin implementarea si aplicarea masurilor tehnice optime, ca datele personale ale Utilizatorilor sunt folosite exact asa cum este descris in Politica de confidentialitate si ca alegerile fiecarui Utilizator cu privire la prelucrarea datelor sale sunt respectate.

Aceste masuri includ, dar fara sa se limiteze la: (i) stocarea informatiilor dumneavoastra personale in medii de operare sigure, care nu sunt disponibile pentru public si care sunt accesibile numai persoanelor autorizate; (ii) utilizarea tehnicilor de criptare pentru a proteja securitatea anumitor informatii personale sensibile (cum ar fi informatiile cartii de credit) in timpul transmiterii catre site-ul nostru, (iii) verificarea identitatatii Utilizatorilor site-ului inregistrati inainte de a putea accesa informatiile lor personale.

www.zaineacom.ro va putea furniza datele cu caracter personal oferite de Utilizatori, catre alte companii cu care se afla in relatii de parteneriat, doar in temeiul unor contracte si in baza unor angajamente de confidentialitate prin care acestia din urma garanteaza ca datele cu caracter personal sunt pastrate in siguranta si ca prelucrarea si furnizarea acestora se face conform legislatiei in vigoare. Astfel, www.zaineacom.ro poate furniza datele cu caracter personal in vederea contractarii de servicii de marketing, catre firmele de Curierat, in vederea facilitarii serviciilor de plata, programe de facturare, producatori licente antivirus, programe in vederea emiterii codului de activare, serial de activare, link de activare.

Perioada de prelucrare si stocare a datelor tale

www.zaineacom.ro poate retine informatiile cu caracter personal pe care Utilizatorii ni le furnizeaza prin intermediul Site-ului, intr-o baza de date, cum ar fi baza de date cu clienti. Datele dumneavoastra personale vor fi pastrate de catre www.zaineacom.ro doar pe perioada cat acestea sunt folosite pentru a va putea oferi acces la toate facilitatile Site-ului, pe perioda contractuala, pana la stergerea utilizatorului de pe site, pana la anonimizarea utilizatorului, pentru a va putea raspunde intrebarilor, in vederea rezolvarii anumitor situatii sau pentru a aduce imbunatatiri si servicii noi, supunandu-ne cerintelor legale si legislatiei in vigoare. Acest lucru inseamna ca este posibil sa va retinem datele cu caracter personal pentru o anumita perioada de timp chiar si dupa ce dumneavoastra incetati sa folositi serviciile oferite de prezentul Site si/sau Aplicatie prin revocarea acordului dat initial. In acest caz, anumite date cu caracter personal vor fi pastrate pe o perioada de maxim 3 ani de la momentul stergerii contului/, maxim 7 ani perioada prescriptiei fiscale pentru comenzi efectuate cu exceptia situatiilor in care legea ne obliga sa stocam aceste date pentru o perioada mai mare.

www.zaineacom.ro poate pastra rapoarte statistice generate prin utilizarea informatiilor colectate din Site si/sau Aplicatie o perioada indelungata, dar astfel de rapoarte nu identifica Utilizatorul si nu vor fi folosite in niciun alt mod care ar putea sa afecteze protectia datelor cu caracter personal sau intimitatea Utilizatorilor.

GDPR

Urmatoarea informare este conceputa pentru a va aduce la cunostinta aspectele cu privire la prelucrarea
datelor dvs. personale si la drepturile dvs. privind aceasta prelucrare în conformitate cu Regulamentul
general 2016/679 privind protectia datelor (“GDPR”) si legislatia nationala în vigoare.
1. Informatii generale
Noi, S.C. ZAINEA COM S.R.L., cu sediul în Aleea Industriilor 5, Buzau, inregistrata la registrul comertului sub nr. J10/1963/1993, CUI: RO5033211
2. Scopul prelucrarii și categoriile de date prelucrate:
Societatea prelucrează datele dvs. cu caracter personal in urmatoarele scopuri:
- in scopul furnizarii de produse / prestarii de servicii din domeniul comercial
- in vederea indeplinirii obligatiilor legale ale Societatii;
- in scopul urmaririi intereselor legitime ale Societatii;
- in urmatoarele scopuri toate vizand domeniul comercial, în masura în care aţi fost de acord cu
fiecare dintre ele:

- Furnizarea de informatii cu privire la oferte comerciale
- Furnizarea de informatii cu privire la evenimentele Societatii
- Furnizarea de informatii privind achizitia de carti in format print si
digital
- Furnizarea de servicii de organizare de evenimente
- Furnizarea de servicii de consultanta editatare si traducere carti de
specialitate pe diferite domenii
- Furnizarea de servicii de organziare cursuri certificate pe diferite domenii
de activitate
- Participarea la sondaje de opinie cu privire la produsele si serviciile
Societatii referitor la gradul de multumire a clientilor

În aceste scopuri pot fi prelucrate următoarele categorii de date:
- Pentru oferte comerciale: adresa e-mail si datele de facturare ale clientului ce poate fi persoana
fizica sau juridica. Pentru persona
- Pentru achiziție cărți: adresa email, nume, prenume și adresa de domiciliu (pentru livrare), date
despre modul de plată, CUI firma, denumirea firmei, adresa de livrare a firmei, numele si
prenumele persoanei ce receptioneaza comanda din partea firmei
- Pentru organizare cursuri: Numele și prenumele, codul numeric personal, data nașterii, sexul,
documentul de identitate, funcţia, adresa, e-mailul, numerele de telefon fix și/sau mobil, studii,
etc.
- Pentru traduceri carti : adresa e-mail furnizori si adrese de e-mail furnizori de oferte editare si
tiparire carti in format print

- Contactul dvs. cu noi, cum ar fi un e-mail, o notificare, o solicitare printr-un mesaj sau alte
evidențe ale unui contact cu noi;
• Informații privind contul dvs., cum ar fi datele plăților datorate sau primite, numerele de cont sau alte
informații în legătură cu contul dvs. sau care sunt incluse în portalul nostru de gestionare a relaţiei
comerciale cu fiecare client;
• Preferințele dvs. pentru anumite produse, servicii și stil de viață atunci când ne spuneți care sunt
acestea sau atunci când presupunem care sunt, în baza modului în care solicitati prestarea serviciilor de
catre SC Zainea Com SRL ;
• A se vedea secțiunea Cookie-uri pentru detalii privind ceea ce colectăm utilizând cookie-uri, web
beacons și alte tehnologii, inclusiv date privind reclamele;
• Informațiile pe care le obținem din alte surse, cum ar fi autorităţi publice sau private, agenții de
prevenire a fraudelor, precum și de alți furnizori de date. Acestea includ date demografice, date
referitoare la interese, precum și comportamentul la navigarea online.
• Istoric al oferirii unor avantaje, reduceri, discounturi pentru recompensarea fidelităţii clientului.
• Nivelul serviciilor care vi se prestează – de exemplu, probleme operaţionale și alte evenimente care pot
afecta serviciile noastre;
• Răspunsurile la invitaţii şi confirmările de participare la evenimente
•Datele cu caracter personal sensibile dezvăluie originea dumneavoastră rasiala şi etnica, opiniile
politice, convingerile religioase şi filozofice, afilierea sindicală, datele genetice, datele biometrice, datele
referitoare la sănătate sau datele referitoare la viaţa sau orientarea sexuală.
SC Zainea Com SRL nu colectează de la dumneavoastră în mod intenţionat date cu caracter
personal sensibile pentru a le stoca.
Datele personale pe care le prelucrăm sunt, în principal, datele dumneavostra de identificare,
tranzacţionale, financiare, demografice, de localizare sau alte date personale pe care le colectam direct
de la dumneavoastră sau din alte surse atunci când deveniţi clientul nostru sau când folosiţi serviciile
noastre.
Temeiul juridic al prelucrarii
Baza legala pentru colectarea si procesarea datelor dumneavoastra pentru fiecare din scopurile
mentionate mai sus este:
- Contractul de furnizare sau prestari servicii la care dumneavoastra sunteti parte sau cererea
dumneavoastra inainte de incheierea unui contract pentru care am primit consimțământul
dumneavoastră;
- Interesele comerciale legitime ale Societății, de exemplu, prevenirea fraudelor, menținerea
securității serviciilor noastre, marketing direct și îmbunătățirea serviciilor noastre. Ori de câte ori
ne bazăm pe acest temei juridic pentru a prelucra datele dvs., evaluăm interesele noastre
comerciale pentru a ne asigura că acestea nu prevalează asupra drepturilor dvs. În plus, în unele
cazuri aveți dreptul de a vă opune acestei prelucrări. Interesul legitim al Societatii pentru a ne
permite exercitarea drepturilor prevazute de lege in favoarea noastra, pentru a actiona in justitie
contra oricarei activitati ilegale sau care prejudiciaza Societatea
- Conformarea cu o cerință legală imperativă, de exemplu, cerințe contabile și fiscale, care fac
obiectul unor politici interne stricte (cum ar fi perioadele de păstrare), proceduri, și dreptul dvs.

de a restricționa utilizarea datelor proprii, care controlează obiectul serviciilor noastre ce vor fi
prestate;
 În plus, în masura în care aţi fost de acord, consimtamantul dumneavoastra. Prelucrarea datelor
cu caracter personal în baza consimtamantului reprezintă un scop aditional prelucrării datelor
personale în vederea executării contractului la care sunteti parte şi nu condiţionează
furnizarea/prestarea serviciilor contractuale.
Vom colecta datele dvs. cu caracter personal atunci când, de exemplu:
• Cumpărați sau utilizați oricare dintre produsele și serviciile noastre;
• Vă înregistrați pentru un anumit produs sau serviciu;
• Ne contactați prin diverse canale, sau ne solicitați informații în legătură cu un produs sau serviciu;
• Ați acordat permisiunea altor societăți, cum ar fi partenerii noștri comerciali sau asociații noștri,
precum și unor terți furnizori sau contractanți ai noștri, să facă schimb de informații cu noi cu privire la
dvs.;
• Atunci când datele dvs. cu caracter personal sunt publice; sau
Sunteți clientul/beneficiarul unei activități comerciale pe care o achiziționăm/prestam.
De asemenea, colectăm informații de la anumite organizații, dacă este cazul și în măsura în care avem
temeiuri legale în acest sens. Acestea includ agenții de prevenire a fraudelor, anuare comerciale, agenții
de verificare/control, agenții de calculare a facturii și prestatori servicii contractate
Categoriile de destinatari catre care se pot divulga datele personale colectate:
Pentru a atinge scopurile mai sus prevazute, utilizam urmatoarele categorii de furnizori de produse si
servicii/ imputerniciti :
- furnizorii implicati in mod direct/indirect in furnizarea produselor si prestarea serviciilor din
domeniul comercial
- autoritatile statului (inclusiv autoritati fiscale);
- contabili, auditori, experti judiciari, avocati sau alti asemenea consilieri externi ai Societatii sau
catre terte persoane care furnizeaza produse si servicii companiei (furnizorii de servicii de paza,
de sisteme IT, consultanti financiari)
- furnizorii Societatii implicati in mod direct/indirect in procesul de marketing si promovare.
3. Durata pastrarii
Vom păstra informațiile dumneavoastră, care pot include date personale atât timp cât este
necesar să vă furnizăm servicii, să respectăm legile aplicabile, să soluționăm litigii cu orice parte
și altfel, dacă este necesar, pentru a ne permite să ne desfășurăm activitatea, inclusiv pentru a
detecta și a preveni frauda sau alte activități ilegale.
De exemplu avem obligația de a păstra documentele aferente tranzacțiilor financiare 10 ani de la
încheierea exercițiului financiar în care au fost prelucrate.
Toate datele personale pe care le păstrăm vor fi supuse acestei Politici de confidențialitate. Dacă
aveți o întrebare despre o anumită perioadă de păstrare pentru anumite tipuri de date personale pe
care le procesăm despre dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați prin intermediul detaliilor de
contact incluse mai jos.

4. Drepturile dumneavoastra
Regulamentul conferă persoanelor cărora li se prelucrează date personale o serie de drepturi. Astfel, pe
lângă drepturile existente în prezent, regăsim şi dreptul la portabilitatea datelor şi pe cel de stergere a
datelor. Pe scurt, drepturile pe care le aveţi:
Dreptul de a retrage oricând un consimtamânt dat în vederea opririi unei prelucrari a datelor care se
bazeaza pe consimtamântul dvs. Retragerea nu va afecta legalitatea prelucrarii pe baza
consimtamântului acordat înainte de retragere, pentru executarea unui contract, in vederea indeplinirii
unei obligatii legale sau in scopul urmaririi intereselor noastre legitime.
Dreptul de acces - înseamnă că aveţi dreptul de a obţine o confirmare din partea noastră că prelucrăm
sau nu datele cu caracter personal care vă privesc şi, în caz afirmativ, aveţi acces la datele respective şi
la informaţiile privind modalitatea în care sunt prelucrate aceste date.
Dreptul la portabilitatea datelor - se referă la dreptul de a primi datele personale într-un format
structurat, utilizat în mod curent de către noi şi care poate fi citit automat, dar şi la dreptul ca aceste date
să fie transmise direct altui operator, dacă acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic.
Dreptul la opozitie - vizează dreptul dumneavoastră de a vă opune prelucrării datelor personale atunci
când prelucrarea este necesară pentru îndeplinirea unei sarcini care serveşte unui interes public sau când
are în vedere un interes legitim al operatorului. Atunci când prelucrarea datelor cu caracter personal are
drept scop marketingul direct sau prelucrări efectuate în baza consimţământului expres, aveţi dreptul de
a vă opune prelucrarii în orice moment.
Dreptul la rectificare - se referă la corectarea, fără întârzieri nejustificate, a datelor cu caracter personal
inexacte. Rectificarea va fi comunicată fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu excepţia
cazului în care acest lucru se dovedeşte imposibil sau presupune eforturi disproporţionate.
Dreptul la ştergerea datelor („dreptul de a fi uitat”) - înseamnă că aveţi dreptul de a solicita ştergerea
datelor cu caracter personal, fără întârzieri nejustificate, în cazul în care se aplică unul dintre
următoarele motive: acestea nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost
colectate sau prelucrate; vă retrageţi consimţământul şi nu există niciun alt temei juridic pentru
prelucrare; vă opuneţi prelucrării şi nu există alte motive legitime care să prevaleze; datele cu caracter
personal au fost prelucrate ilegal; datele cu caracter personal trebuie şterse pentru respectarea unei
obligaţii legale; datele cu caracter personal au fost colectate în legătură cu oferirea de servicii ale
societăţii informationale.
Dreptul la restricţionarea prelucrării - poate fi exercitat în cazul în care persoana contesta exactitatea
datelor, pe o perioadă necesară verificării corectitudinii datelor; prelucrarea este ilegală, iar
dumneavoastră vă opuneţi ştergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricţionarea; în
cazul în care SC Zainea Com srl nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul
prelucrării, dar persoana i le solicită pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanţă;
în cazul în care persoana s-a opus prelucrării pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile
legitime ale operatorului prevalează asupra celor ale persoanei respective.
Dreptul de a depune o plangere - plângeri referitoare la prelucrarea datelor personale pot fi adresate
Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Pentru exercitarea acestor drepturi, precum si pentru orice intrebari suplimentare cu privire la aceasta
informare sau in legatura cu utilizarea de catre Societate a datelor personale, va rugam sa contactati
ofiterul nostru pentru protectia datelor, alegand oricare din modalitatile de comunicare descrise mai jos.
Ne puteti contacta:

- Prin email - la adresa: office@zaineacom.ro
- Personal sau printr-o cerere trimisa prin posta - la Sediul Societatii (la adresa
mentionata la pct. 1); sau
- Telefonic - la numarul: +4.0238.566.090